skip to Main Content

Commercieel Medewerker Binnendienst M/V
(28-40 UUR)

Zie jij commerciële kansen maar houd je niet van koude acquisitie? Dan zoeken wij jou!”

Als Commercieel Medewerker Binnendienst werk je op de afdeling die het eerste aanspreekpunt voor onze klanten is. Via onze saleslijn zijn wij goed en laagdrempelig bereikbaar voor klanten. Je vindt het leuk om met onze klanten mee te denken over nieuwe hardware, software of (cloud)diensten en begeleidt hen bij de klantaanvraag. Met andere woorden; je doet aanvragen bij de leveranciers, plaatst bestellingen en verwerkt deze op een juiste manier. Je let daarbij op prijzen, levertijden en onderhoud daarover contact met de leveranciers. Jij bent diegene die ervoor zorgt dat alles op tijd binnen is en iedereen geïnformeerd is.
Daarbij werk je intensief samen met de Commercieel Manager en Accountmanager en neemt kleine offertes en projecten uit handen.
Samen met jouw collega op de binnendienst zorg je verder dat de voorraad op peil is en blijft. Jullie verzorgen de inkoop en controleren daarbij ook de prijzen. Jij kunt goed plannen en weet het overzicht te behouden, waarbij werkplezier en dynamiek niet vergeten wordt.

Wat kun jij ons bieden?

In de eerste plaats ben jij servicegericht en behoud je graag het overzicht. Je hoeft voor deze baan geen ICT-expert te zijn, maar via deze uitdaging ga je ICT vanzelf leuk vinden. Verder heb je uitstekende communicatie skills en beheers je het Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Je signaleert commerciële kansen bij de klant, maar ook in de markt. Daarnaast ben je in staat om vraagstukken van de klant te vertalen naar maatwerkoplossingen. Met jouw MBO werk- en denkniveau ben jij een aanvulling op ons team.

Wat kun je bij Linfosys verwachten?

Linfosys is een groeiend familiebedrijf uit Goirle met een team van ongeveer 25 enthousiastelingen. Wij houden ons bezig met het ICT-beheer van onze klanten. Onze dienstverlening bestaat voornamelijk uit: clouddiensten, online werkplekken, VoIP en zakelijke ICT op locatie. Daarbij gaan we altijd met onze prospects en klanten in overleg om tot de beste oplossing te komen. Die oplossing wordt altijd gerealiseerd door onze techneuten en meestal ook vanuit onze eigen datacenters.

Wat bieden wij aan jou?

Wij bieden je een veelzijdige baan binnen een klein, maar dynamisch team. Wij verwachten dat deze functie tussen de 28 en 40 uur per week van jouw tijd in beslag gaat nemen. Gezien de intensieve samenwerken tussen de binnendienst, commercie, servicedesk en de administratie is het fijn dat je op kantoor bent.

Niet te vergeten, je belangrijkste arbeidsvoorwaarden:
– Een prima salaris tussen de € 2.200,- en € 2.800,- bruto per maand, aangevuld met een eindejaarsuitkering in december.
– Een toekomstbestendige pensioenregeling is misschien een saai onderwerp, maar daarover hoef jij jezelf geen zorgen te maken: jij bouwt het op bij Linfosys
– Voor de lunch op kantoor staat er een goedgevulde saladebar voor je klaar.
– Volop ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien, als je dat graag wilt.

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in deze functie?

Stuur dan je CV en bij voorkeur een motivatie naar Dirk Spijkers via jobs@linfosys.nl of reageer meteen hieronder via ‘Online solliciteren’. Wij gaan graag in gesprek met je en kijken uit naar jouw sollicitatie!