skip to Main Content

ERVAREN .NET Developer
(32-40 UUR)

Hou je van Brabantse gezelligheid en kun jij een worstenbroodje op zijn tijd waarderen? Ook nog interesse om onze interne bedrijfsprocessen mee op orde te houden?  Lees dan vooral verder..

Over Linfosys

Linfosys is een groeiend familiebedrijf uit Goirle met een jong team van ongeveer 25 medewerkers. Wij houden ons bezig met systeembeheer, netwerkbeheer en datacenter solutions (vanuit eigen datacenter) en bedienen daarmee vooral de MKB markt. Wij hebben een vlot team met korte communicatielijnen en een cultuur waar collega’s voor elkaar klaar staan. Wij zitten samen met ons zusterbedrijf OnView in het pand en tezamen zijn we met ongeveer 50 medewerkers.
Binnen ons dienstenportfolio zitten onder andere Online Werkplekken, M365 Werkplekbeheer (incl. security, support en back-up), Managed WIFI, VoIP, VPS, WordPress (en domein) hosting. Dit alles wordt rechtstreeks beheerd via de diverse “beheer-panels” maar wordt ook middels API’s verbonden aan ons back-end.
Wij maken kleinschalig gebruik van Agile Scrum werken. We gebruiken MS Devops om met name de taken en de roadmap in vast te leggen, maar omdat we met een klein team werken handhaven we niet de volledige Scrum werkmethode.

Wat wordt jouw toegevoegde waarde?

Als .NET developer programmeer je samen met een collega aan ons back-end systeem. Je gaat meehelpen om routinematig klussen die veelal door je collega’s handmatig gedaan worden te digitaliseren. Op die manier worden de processen minder foutgevoelig en niet afhankelijk van de kennis die bij één of enkele personen liggen.
Wat neem je mee aan skills?
  • Je bent bekend met de talen C#, SQL en HTML/CSS/JS.
  • Je voelt je prettig bij Scrum en het samen werken aan resultaten, maar je kunt daarnaast ook zelfstandig aan initiatieven werken.
  • Je hebt ervaring met recente versies van .NET, EntityFramework, WCF, GRPC, ASP.NET, Jquery en Razor Pages.
  • Je beschikt over enkele jaren werkervaring als developer.
  • Ervaring met MySQL.
  • Je houdt er van om te werken met collega’s en in overleg interne bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Wij bieden!

Wij bieden een salaris tussen de € 2.800,- en € 4.100,- bruto per maand op basis van 40 uur. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een toekomstbestendig pensioen en een eindejaarsuitkering. Verder houden wij vooral niet van moeilijk doen over “zaken”. Wij geven vooral de voorkeur aan om doelgericht en plezierig samen te werken. Geef vooral ook zelf aan wat je nodig hebt om fijn te werken.

Hoe nu verder?

Stuur je CV met motivatie naar jobs@linfosys.nl t.a.v. Dirk Spijkers. Wil je meer weten bel dan naar 013-5346435. Of klik hieronder op de knop “Online Solliciteren”.