skip to Main Content

ERVAREN PHP Developer
(32-40 UUR)

Hou je van Brabantse gezelligheid en kun jij een worstenbroodje op zijn tijd waarderen? Ook nog interesse om ons PHP back-end mee op orde te houden?  Lees dan vooral verder..

Over Linfosys

Linfosys is een groeiend familiebedrijf uit Goirle met een jong team van ongeveer 25 medewerkers. Wij houden ons bezig met systeembeheer, netwerkbeheer en datacenter solutions (vanuit eigen datacenter) en bedienen daarmee vooral de MKB markt. Wij hebben een vlot team met korte communicatielijnen en een cultuur waar collega’s voor elkaar klaar staan. Wij zitten samen met ons zusterbedrijf OnView in het pand en tezamen zijn we met ongeveer 50 medewerkers.
Binnen ons dienstenportfolio zitten onder andere Online Werkplekken, M365 Werkplekbeheer (incl. security, support en back-up), Managed WIFI, VoIP, VPS, WordPress  (en domein) hosting. Dit alles wordt beheerd rechtstreeks via de diverse “beheer-panels” maar wordt ook middels API’s verbonden aan ons back-end.

Wat wordt jouw toegevoegde waarde?

Als PHP developer programmeer je samen met een collega aan ons back-end systeem. Je gaat meehelpen om routine matig klussen die veelal door je collega’s handmatig gedaan worden te digitaliseren. Op die manier worden de processen minder foutgevoelig en niet afhankelijk van de kennis die bij één of enkele personen liggen.

Wat neem je mee aan skills?

  • Een aantal jaren ervaring als PHP Developer (is belangrijker dan een diploma).
  • Kennis van PHP, MySQL, HTML, JavaScript en CSS.
  • Pré is het hebben van kennis van Laravel.
  • Ervaring met MySQL.
  • Je houdt er van om te werken met collega’s.

Wij bieden!

Wij bieden een salaris tussen de € 2.800,- en € 4.100,- bruto per maand op basis van 40 uur. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een toekomstbestendig pensioen en een eindejaarsuitkering. Verder houden wij vooral niet van moeilijk doen over “zaken”. Wij geven vooral de voorkeur aan om doelgericht en plezierig samen te werken. Geef vooral ook zelf aan wat je nodig hebt om fijn te werken.

Hoe nu verder?

Stuur je CV met motivatie naar jobs@linfosys.nl t.a.v. Dirk Spijkers. Wil je meer weten bel dan naar 013-5346435. Of klik hieronder op de knop “Online Solliciteren”.