skip to Main Content

MEDEWERKER INFORMATIEBEVEILIGING  m/v

Een optimaal bedrijfsbeleid begint bij goede informatiebeveiliging en veilige werkprocessen.”

Over Linfosys

Linfosys is een groeiend familiebedrijf uit Goirle met een jong team van ongeveer 25 collega’s. Wij houden ons bezig met systeembeheer, netwerkbeheer en datacenter solutions (vanuit eigen datacenter) en bedienen daarmee vooral de MKB markt. Wij hebben een vlot team met korte communicatielijnen en een cultuur waar collega’s voor elkaar klaar staan. Wij zitten samen met ons zusterbedrijf OnView in het pand en tezamen zijn we met ongeveer 50 medewerkers.
Binnen ons dienstenportfolio zitten onder andere Online Werkplekken, M365 Werkplekbeheer (incl. security, support en back-up), Managed WIFI, VoIP, VPS, WordPress (en domein) hosting. Bij al deze diensten is een Information Security Management System (ISMS) van wezenlijk belang. ISMS is een continu verbeterproces, waarbij een systematische aanpak wordt beschreven én gehanteerd om informatiebeveiliging te waarborgen.

Hoe ziet je functie er inhoudelijk uit?

Linfosys is ISO 27001-gecertificeerd, dé norm voor informatiebeveiliging. Bewustwording is een belangrijk onderdeel van informatiebeveiliging en wordt continue door jou bij de collega’s onder de aandacht gebracht. Als Medewerker Informatiebeveiliging M/V adviseer je jouw collega’s bij vraagstukken over informatieveilig werken en ondersteunt hen middels voorlichting en training. Jij draagt tijdig, correct en actief bij aan het realiseren, aanscherpen en zo nodig herdefiniëren van het informatiebeveiligingsbeleid van Linfosys en je borgt dit in ons beleid. Dat kan bijvoorbeeld door middel van de Plan – Do – Check – Act cyclus..

Een ander onderdeel van onze continuë verbetercyclus is de uitvoering van risicoanalyses conform ISO 27001. Daarmee worden specifieke interne en externe organisatierisico’s rondom informatiebeveiliging in kaart gebracht en vervolgens verlaagd door passende beveiligingsmaatregelen.
Jij adviseert gevraagd en ongevraagd de organisatie over informatiebeveiliging en het beheersen van eventuele risico’s. Je stelt risicoanalyses op die inzicht geven in dreigingen en bent in staat deze te vertalen naar wat dat betekent voor Linfosys. Je zet analyses om in plannen en maatregelen en adviseert de betrokken afdelingen hierover.

Recent is de ISO 27001 bijgewerkt en is de nieuwe versie ISO 27001:2022 vrijgegeven. De transformatie van de oude ISO27001-normering naar de nieuwe versie is een belangrijk deel van jouw functie. Je werkt hierbij nauw samen met de Privacy Officer van ons zusterbedrijf OnView, zodat voor beide bedrijven de nieuwe norm van informatiebeveiliging op termijn weer up-to-date is …én blijft. Twee ISO27001-gecertificeerde bedrijven in één pand, hoe gaaf is dat?

Wat bied jij Linfosys?

  • MBO+/HBO werk-en denkniveau
  • Je bent iemand die pragmatisch kan meedenken en werken en kan aansluiten bij het niveau van Linfosys om dit vervolgens te verbeteren.
  • Je hebt kennis en ervaring met informatiebeveiligingsstandaarden, zoals: ISO27001, recente en relevante wet-en regelgeving, AVG en Security Management.
  • Affiniteit met ICT en met een beetje geluk ook ervaring met Autotask
  • Communicatief sterk en proactief
  • Aantoonbare kennis en/of ervaring binnen informatiebeveiliging.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden jou een veelzijdige baan binnen ons team. Omdat wij veel waarde hechten aan een goede werk-privébalans mag je zelf kiezen hoeveel uren je bij ons aan de slag wilt gaan. Wij denken zelf aan een dienstverband tussen de tussen de 30-40 uur. Ook is hybride werken bespreekbaar. Daarnaast is er ruimte om je te verdiepen en vakkennis uit te breiden.

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden op een rij:
– Een prima salaris tussen de € 2.700,- en € 3.500,- bruto, afhankelijk van je instroomniveau
– Een eindejaarsuitkering in de maand december.
– Een toekomstbestendige pensioenregeling.
– Lunchen samen met alle collega’s en genieten van een heerlijke saladebar; altijd een goedgevulde fruitmand voor de gezonde snack
– Een zelfstandige en verantwoordelijke functie.
– Volop ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien.

Ben je enthousiast geworden en herken jij je in bovenstaand profiel?

Wij komen graag in gesprek met je. Stuur je CV en motivatie naar jobs@linfosys.nl ter attentie van Dirk Spijkers, of reageer direct via de button hieronder. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!